WORKSHOP NUMEROLOGIE

WORKSHOP NUMEROLOGIE - WAT HEBBEN DE GETALLEN TE VERTELLEN?

Leer via de getallen het beste uit je leven te halen en de jezelf en ander beter te begrijpen!

En dan kun je denken aan
“is dit jaar een goed jaar om voor mezelf, of met een nieuwe baan te beginnen?”
“waarom doet mijn kind wat hij doet?”
“wat is mijn zielsgetal, ofwel levensmissie?”

De Numerologie is een van de oudste wetenschappen, duizenden jaren voor onze jaartelling werd al met de betekenis van de getallen gewerkt. In de oudheid werd reeds vastgesteld, dat iemand’s naam een psychologische uitwerking op zijn/haar karakter heeft. Elk getal heeft zijn eigen energie en door de naam ‘uit te rekenen’ kun je de vraag “wie ben ik?” zeer diepgaand beantwoorden. Zo kan het omgekeerd ook gebeuren, dat iemand het gevoel heeft een verkeerde naam te hebben. In dat geval zou de naam een belemmering kunnen zijn om je levensmissie te vervullen.

Numerologie verbreedt onze horizon en laat ons ons leven vanuit een nieuw perspectief bekijken. Je begrijpt ineens waarom je altijd moeite met iets hebt, of zelfs weerzin ertegen, zoals het huishouden doen. Of waarom andere dingen je juist heel makkelijk afgaan, zoals zieke mensen verzorgen. Je hoeft geen schuldgevoel meer te hebben over bepaalde dingen die je nooit wil doen: dat cijfer zit dan niet in je 'pakketje' ofwel je geboortecijfers, dus dan hoef je er niets mee. Denk bijvoorbeeld aan familiebezoek: je vindt het reuzegezellig of je gaat meestal met forse tegenzin.

Tevens kun je meer begrip krijgen voor je medemens en een betere inschatting maken van de talenten en valkuilen van de ander. Het vergroot eenvoudigweg je mensenkennis.

De numerologie werkt met de getallen 1 tot en met 9; ze zijn nooit ‘toevallig’ maar vertegenwoordigen een goddelijke of kosmische orde. Elk getal heeft zijn eigen frequentie. Hoe beter we op de hoogte zijn van de betekenis van deze 9 getallen en ermee leren werken, des te meer innerlijke vrede en welzijn we zullen ervaren. We verschaffen onszelf bovendien de tools om ook anderen te ondersteunen in hun levenspad en ontwikkeling.

-Aan de hand van Numerologie kun je bijvoorbeeld een jongere helpen bij de keuze van een beroep.
-Voor de zakenwereld zijn de nummers ook waardevol, ze kunnen behulpzaam zijn bij de strategie die uitgezet kan worden.
-
Zelfs met moeilijke mensen - mensen die we als lastig in de omgang ervaren - kunnen we een betere verstandhouding krijgen; we begrijpen gewoon beter waarom ze doen wat ze doen aan de hand van hun cijfers en kunnen daarop inspelen.

Om te beginnen zullen de twee cursusleiders Anita en Josefien, aan de hand van de geboortedatum en helderziende waarnemingen, elke cursist een korte levensbeschrijving geven.

Vervolgens ga je zelf aan de slag en leer je de diverse berekeningen te maken. Naast de geboortedatum, zijn er nog vele andere getallen die je kunt duiden, zoals je huisnummer, je telefoonnummer of het jaar waarin we leven. De letters van je geboortenamen, omgerekend naar cijfers, hebben je eveneens iets bijzonders te vertellen.

Datum: 11-02-2020, van 10.00 - 15.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Waar: Dorpshuis De Ruimte (achter de kerk) Dorpstraat 22 te Hummelo
Bijdrage: 79,50 inclusief Numerologie werkboekje
Lunch graag zelf meenemen, koffie, thee en water zijn inbegrepen.

Schrijf je in voor de workshop

Naar het overzicht

Inschrijven Nieuwsbrief