HEALING OP AFSTAND

HEALING VANUIT JE EIGEN STOEL THUIS!

Mocht je de afstand te groot vinden om een fysieke afspraak met mij te maken, geen nood. Energie is energie en afstand speelt geen enkele rol. Mocht je een specifiek, urgent probleem hebben, lichamelijk dan wel psychisch, kun je me bellen. Je geeft een korte beschrijving van de klachten en we spreken een tijd af waarop je rustig een uurtje alleen kunt zijn.

Comfortabel in je eigen huis, op het afgesproken tijdstip, ga je rustig ontspannen in een luie stoel zitten of op je bank liggen.

Vanaf mijn praktijk ga ik op je intunen en je helende energie sturen. Met behulp van mijn gids wordt de energie daarheen gestuurd waar het nodig is. Daarbij komen er vrijwel altijd helderziende waarnemingen door die met de klacht te maken hebben. Deze neem ik op en schrijf ik na afloop voor je uit. Ik zet het dan voor je op de mail, zodat je het op je gemak na kunt lezen. Vaak komen er later nog meer inzichten bij voor jou, door het lezen van deze boodschap, dit kan nog enkele dagen doorgaan.

Het is aan jou of je daarna nog contact wilt, voor verdere begeleiding. Soms is het nodig om toch fysiek een ontmoeting te hebben, bijvoorbeeld wanneer er een aanwezigheid in je huis gevoeld wordt die daar niet hoort. Ik kan dan een huisbezoek met je afspreken, om je huis energetisch in te voelen en waar nodig te reinigen. Dit kan soms een enorme verlichting van de energie opleveren. Ook kan het nodig zijn een vergeveringssessie te doen, om je te bevrijden van oud zeer. Tijdens een sessie wordt toegepast wat voor jou op dat moment zinvol is.

De prijs voor een healing op afstand bedraagt € 65,00.

 

 

 

Naar het overzicht

Inschrijven Nieuwsbrief