PIJNAPPELKLIER

Spiritualiteit, in de zin van hooggevoeligheid, intuïtie, helderheid, het invoelen van stemmingen van anderen, het doorzien van leugens enz. heeft vooral te maken met hoe actief je pijnappelklier is. 
De pijnappelklier noemt men wel 'de deur tussen de materiële en spirituele wereld'. Al met al, je mag die kliertje wel goed vertroetelen..!

De pijnappelklier is een kliertje ter grote van een gedroogde erwt. In je hoofd, ter hoogte van en achter je ogen. Vandaar zijn bijnaam 'het derde oog'. Hij wordt tevens zo genoemd, omdat wij d.m.v. onze pijnappelklier dingen kunnen 'zien' die we met onze andere fysieke zintuigen niet kunnen waarnemen. Soms voel je bijvoorbeeld dat er gevaar dreigt, zonder dat er iets te zien is. Dat is je derde oog in werking, deze neemt de dingen waar op een andere frequentie. Je kunt deze waarschuwingen trouwens beter ter harte nemen!

Vanaf ons 7e levensjaar verschrompelt de pijnappelklier en dat gebeurt om ons beter aan de fysieke wereld aan te kunnen passen. Wanneer we er in ons latere leven klaar voor zijn, kan hij weer geactiveerd worden.
Het derde oog wordt in vele culturen en religies verbeeld als het hoogste bewustzijn dat wij mensen kunnen bereiken. Vaak zie je een pyramide afgebeeld met verschillende stadia, waarin dan bovenin het "alziend oog" staat (zie bijvoorbeeld het Amerikaanse dollarbiljet). Geheime genootschappen over de hele wereld zijn op de hoogte van deze kennis en proberen dit zoveel mogelijk voor zichzelf te houden. Ze hebben manieren gevonden om de pijnappelklier van de mensen te laten vervuilen/verkalken. Op deze manier proberen ze de mensheid onwetend, slaafs en ziek te houden. Want een schone, actieve pijnappelklier laat ons ons herinneren wie wij werkelijk zijn: Een God.

De pijnappelklier is belangrijk voor een helder, ontwaakt bewustzijn. Ook belangrijk is dat hij zorgt voor de aanmaak van serotonine, de stof die voor een goed humeur zorgt en dus depressiviteit voorkomt. Tevens zorgt serotonine voor een gezond slaappatroon en reguleert hij onze eetlust. Een verkalkte pijnappelklier veroorzaakt overgewicht en vroegtijdige veroudering (verstoorde hormoonbalans).
De pijnappelklier maakt ook melatonine aan, de stof die ons slaperig maakt en ons dieper laat slapen.

Om je pijnappelklier schoon en krachtig te houden, let hier op:

 • Tandpasta met fluoride verkalkt de pijnappelklier, gebruik alleen tandpasta zonder fluoride. (Fluoride bevordert bovendien botontkalking!)
 • Vermijd suiker, Aspartaam, Acesulphaam-K en E621 smaakversterker.
 • Gebruik natuurlijke deodorant, zonder aluminium.
 • Gebruik natuurlijke (bio-)schoonmaakmiddelen en vermijd gangbare luchtverfrissers.
 • Eet minder brood; granen verminderen de bloedtoevoer naar de hersenen.
 • Laat je niet vaccineren (ook je kinderen niet), vaccinaties bevatten kwik - en meer giftige stoffen die niet in je lichaam thuishoren.
 • Heb je nog amalgaam vullingen, deze bevatten kwik, laat ze verwijderen door een ter zake kundige tandarts.
 • Neem geen calcium supplementen, ze verkalken de pijnappelklier (en zijn niet zinvol).
 • Maak zo kort mogelijk gebruik van mobiele telefoon, computer, t.v.: de EM-velden verstoren de pijnappelklier.
 • Gebruik geen ‘spaarlampen’ (LED), ze bevatten grote hoeveelheden kwik, breng ze naar een veilige afvalplaats.
 • Draag geen zonnebril. Niemand heeft een zonnebril nodig, dit is ons aangepraat door de commercie (en de machthebbers). Het zonlicht activeert immers via onze ogen de pijnappelklier.
 • Neem geen medicijnen; met name anti-depressiva zoals Prozac en gedragsbeïnvloedingsmedicijnen zoals Ritalin onderdrukken de werking van de pijnappelklier.

Inschrijven Nieuwsbrief