Blogs

Voor nu wil ik alleen even melden dat ik niet meer achter de content van deze website sta. Waar de corona crisis mij in eerste instantie vooral kwaad maakte, dat mij zomaar mijn uitgaansavondjes, mijn leuke avonden op de verenigingen en het terrasje pakken met vriendinnen afgepakt werden, realiseer ik mij nu dat het mij de 'great awakening' heeft gebracht.
Reeds velen zijn mij voorgegaan, in de ontdekking dat alle (ALLE) zogenaamde New Age gereedschappen, inclusief helderziendheid, tarotkaarten leggen, mantra's citeren etc. etc. in feite ons juist van onze goddelijkheid WEGHOUDEN.
Door het gedwongen thuisblijven en het afstruinen naar informatie over hoe het eigenlijk zit, stuitte ik, tegelijk met een andere 'spirituele' zoekster, op het duivelse plan om ons via allerlei afleidende dingen zoals meditatie, affirmaties, healingsessies en wat dies meer zij, kwetsbaar en open te maken om 'ongewenste energieën' vrij toegang te verschaffen.
Ik constateer met grote spijt in mijn hart, dat de New Age en bijbehorende beloften, mijn leven en dat van mijn gezin totaal verwoest heeft.

 

FAMILIE-OPSTELLINGEN

Geschreven op

Elke familie bestaat uit een groep mensen die samen een ‘systeem’ vormen. Dit systeem is steeds op zoek naar harmonie, naar evenwicht. Onz

 

VEGANISME

Geschreven op

VEGANISME Valt het jou ook op, dat je geen kookblad (Allerhande, Jumbo, Ekoplaza) meer open kunt slaan of de vega recepten vliegen je om de oren.

 

PIJNAPPELKLIER

Geschreven op

Spiritualiteit, in de zin van hooggevoeligheid, intuïtie, helderheid, het invoelen van stemmingen van anderen, het doorzien van leugens enz.

 

HO'OPONOPONO

Geschreven op

EEN METHODE OM JE LEVEN OP TE SCHONEN Enkele jaren geleden dook in Nederland een helingsmethode met een grappige naam op: Ho’oponopono. E

Inschrijven Nieuwsbrief