Droom die uitkomt!

 

logo Nieuwsbrief
zee

HALLO Bezoeker,

Dromen doen we allemaal, toch? In de zin van 'dát zou ik graag willen' bedoel ik.
Waar ík de afgelopen jaren van gedroomd heb, is het opzetten en runnen van een gezondheidscentrum. Een plek waar je met lichamelijke of psychische kwesties aan kunt kloppen. Waar met compassie, liefde en engelengeduld naar je geluisterd word. Een plek waar je boeiende, bewustzijn bevorderende lezingen en workshops bij kunt wonen. En waar regulier en 'alternatief' zusterlijk naast elkaar staan.
Zo'n centrum word mij nu, samen met 2 vriendinnen, aangeboden. Er is alleen nog lege ruimte, we mogen alles zelf met 'alternatief' invullen. Het prachtige pand bevindt zich in Cuijk, Noord-Brabant.

We zoeken 'mede-creëerders'. Coaching, yoga, acupunctuur, energetische behandelingen, massage, alles mag hier een plek krijgen.
Ken jij iemand, of ben je zelf iemand, die daar aan mee zou willen werken, een praktijkruimte zou willen huren; of......vul maar aan?
Dan horen we graag van jou.

Dromen? Die zijn er om uit te komen!

Lieve groet,

Josefien van Rossum
 
Bodypeeling, de ultieme opfrisbeurt voor het hele lichaam

Bereid je lichaam voor op de winter: verwijder alle dode huidcellen; ook het laatste restje 'zomerbruin' mag nu opgeruimd worden.
Kristalzout bodypeeling, met rijke macadamia-olie, etherische sinaasappelolie en ongeraffineerd kristalzout, voor het intensief reinigen en voeden van het hele lichaam.

De peeling zorgt dat de huid goed doorbloed raakt, onreinheden verdwijnen, rimpelvorming vermindert, de vochtbalans herstelt; je huid krijgt een frisse en zachte uitstraling. Geschikt voor gezicht en decolleté (zachtjes scrubben met een washandje) en lichaam.
Ook heel fijn: na zo'n heerlijke scrubmassage met zout slaap je als een roosje!


 

Kristalzout bodypeeling, nu blijvend in prijs verlaagd van 16,95 naar 13,95!