Uitnodiging voor workshops

logo Nieuwsbrief
zee

HALLO Bezoeker,

Gewoonlijk krijg je van mij niet erg veel nieuwsbrieven. Soms zit er maanden tussen. Dit keer is het wat sneller: Mijn horizon is zich volop aan het verbreden, naast gezonde voeding houd ik me ook bezig met het 'niet-zichtbare' gedeelte van onze energie, zeg maar ons energie-lichaam. Dit onder de naam KLARION.

Onze leefwereld is snel aan het veranderen: Zo vinden wij het nu nog vanzelfsprekend dat we een jaar rond keihard werken en dan 2, hooguit 3 weekjes 'vrij' zijn. Hoog tijd dat we gaan ontdekken dat we ons leven leuker in kunnen richten! En ons realiseren WIE er eigenlijk beter van worden, al dat geploeter......

Je leert in de workshop Innerlijke Rijkdom o.a. je eigen innerlijke wijsheid te herontdekken, over hoe je zelf je leven vormgeeft, op een prettige en liefdevolle manier.

Tevens geef ik in Elst een lezing over Water, Zout, Zonlicht, kortom Puur Leven.

Ik hoop je te ontmoeten bij de lezing of de workshop!

Josefien van Rossum

 

WORKSHOP
'INNERLIJKE RIJKDOM'

3 maandagavonden:
6 juli 2015
13 juli 2015
20 juli 2015
Tijdstip: 19.30 - 21.30 uur
Vanaf 19.00 staat koffie en thee klaar


Bijdrage: € 40,00. Inclusief map met informatie die in de cursus behandeld wordt.

Lokatie: Valburg (10 min. vanaf Nijmegen en Arnhem)
Meer informatie:www.klarion.nl/cursusaanbod
aanmelden: josefien@klarion.nl

Lezing Puur Leven, in Elst (Gld.)

Dinsdag 30 juni 2015  20.00 - 22.00 uur.
'Op deze avond gaat Josefien het hebben over het belang van voldoende en vitaal water drinken. Met tips hoe je zelf je water smakelijker en gezonder kunt maken. Verder vertelt ze over wat volwaardig zout voor onze gezondheid betekent, vergezeld van een proeverij van lekker, ongeraffineerd zout.
Josefien geeft heldere informatie over gezond eten en geeft op haar 'eigen wijze' advies hoe we zelf een goede keuze kunnen maken voor wat we eten.
De avond zal worden afgesloten met een fijne energetische oefening, waardoor je goed 'geaard' wordt en heerlijk ontspannen naar huis gaat'.
Locatie: Curves Elst
Europaplein 39
6662 DD Elst

Bijdrage: € 5,00

Aanmelden uiterlijk zondag 28 juni 2015:
josefien@puuretenenleven.nl